vineri, 2 decembrie 2016

Fose Septice Ecologice Ieftine

Fosele septice ecologice sunt folosite atat in zonele rurale, cat si cele urbane, acolo unde nu este disponibil un sistem de canalizare si presupune tratarea apelor folosite in cadrul fiecarei gospodarii, fiind o modalitate grozava pentru eliminarea deseurilor menajere. Cu alte cuvinte, un astfel de sistem functioneaza cu ajutorul unor bacterii care au rolul de descompunere a reziduurilor si permite ca apa sa fie tratata pentru ca mai apoi sa fie elimina in mediul natural.
In schimb, protejarea mediului inconjurator este un aspect de care se preocupa tot mai multe persoane, astfel ca in ziua de azi sunt la mare cautare fosele septice ecologice, care aduc cateva avantaje in plus fata de cele obisnuite confectionate din beton.
Avantaje
In primul rand o fosa septica ecologica din plastic se bucura de o greutate mult mai redusa decat cele obisnuite, fiind cu mult simplificat atat transportul, cat si montajul, ceea ce duce si la costuri mai reduse. De asemenea, de multe ori se poate intampla ca betonul sa se fisureze sau sa se crape, permitand astfel scurgerile, pe cand plasticul nu prezinta acest risc, fiind mult mai sigur.
Orice scurgere aduce aduce atat prejudicii naturii, cat si sanatatii oamenilor din jur, in timp ce aerul expirat este alterat. Mai mult, cei care aleg fose septice ecologice se vor bucura de faptul ca acestea rezista foarte bine chiar si la temperaturi extreme, fiind potrivite in toate mediile, fara ca nivelul de precipitatii sa reprezinte o problema.
Preturi bune

In plus, costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar durata de viata este de peste 20 de ani daca sunt respectate toate conditiile. Nu in ultimul rand, fosele din plastic pot rezista presiunii chiar si atunci cand exista trafic pietonal intens, insa este esential sa nu fie permis accesul autoturismelor deasupra lor, astfel ca raportul calitate – pret este unul ideal in acest caz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu